Hur man fixar en Wiper pladdrande Vindruta

Vindrutetorkare försämras efter 6 till 12 månaders användning och exponering för väder och vind. God sikt på vägarna är beroende av bra torkarblad. Om din torkarbladen är slitna eller trasiga, bör du byta ut dem. Merparten av tiden, kan du byta bara gummit som säljs som en "påfyllning". Instruktioner
1

Tvätta vindrutan på din bil och gummi blad av dina vindrutetorkare med vitt eller äppelcidervinäger. Använd en mjuk trasa för att rengöra dem med vinäger och sedan slå spruta på din torkare panel för att rengöra ättika bort av vindrutan och torkarna.
2

Torka bladet av vindrutetorkare med bomullstussar indränkt i tvättsprit. Låt alkoholen torka och sedan tvätta vindrutan och bladen med din spruta.
3

Kontrollera gummit på din torkarblad för att se om det fortfarande är mjukt och böjligt. Om gummit har försämrats eller torkat ut, byt ut bladet med en påfyllning.
4

Titta på armen av torkarbladet att se om den är böjd. En böjd arm gör bladet inte sitter platt på fönstret och skapar ett skallrande ljud. Byt ut hela torkare, inklusive armen om den är böjd.
5

Test fjäderspänningen på torkararmen genom att försiktigt lyfta torkar bort av vindrutan och känna hur mycket motstånd. Om fjäderspänningen är svag, gör torkarbladet inte fast kontakt med vindrutan och chattare. Byt ut hela torkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68996.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.