Hur man fixar en Gas Pump

bensinpump på din bil tjänar två syften. Det håller bränsle som strömmar till motorn och det håller trycket i bensintanken. Du kan ändra bensinpump i din bil om du har grundläggande kunskaper om bilar och har den fysiska fingerfärdighet för att göra jobbet. Om du har minsta tvivel på din förmåga att fixa bensinpump, låta en professionell göra det. Saker du behöver
Gaspump
Brandsläckare
Safety gear
Jack står
Fuel line
mutterdragare
Skruvmejsel
Container för att fånga upp bränslet

Visa mer instruktioner
1

köpa rätt bensinpump för din bil. Montera de verktyg du behöver för reparation. Öppna fönster eller dörr arbetsytan för att ge tillräcklig ventilation.
2

Avlasta trycket i bränslesystemet. Lokalisera säkringen bensinpump. Starta motorn på din bil. Snabbt dra säkringen. Detta borde frigöra bränsletrycket samt döda din motor. Också minuskabeln inlägget av bilens batteri vid denna tid för att undvika gnistor.
3

Leta bensinpump. Krypa under bilen eller sätta upp den på pallbockar. Pumpen är antingen under bilen eller inuti bensintanken. Om det är det senare du kan komma åt det genom kabinen eller bagageutrymmet.
4

Koppla bensinpump. Beroende på platsen för pumpen, det finns antingen ett eller två anslutningar. Se till att ha en behållare för att fånga bensin tillgängliga.
5

Markera de elledningar som positiv och marken för att göra det lättare att återansluta dem. Memorera hur hela installationen ser ut så att du enkelt kan sätta ihop den igen. Unwire bränslepumpen till slut att ta bort den från bilen.
6

Upprepa steg 2 till 5 i omvänd ordning för att montera bensinpump. Se till att ansluta alla kablar ordentligt och att alla anslutningar är täta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68932.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.