Hur man identifierar en Distributor Cap i en bil

Kanske du behöver byta fördelarlocket på din bil och du är inte säker på var du ska börja. Byta en bils fördelarlocket är en av de underhåll som är enkel att utföra, men det är också enkelt att utföra fel om du inte har lite kunskap. Här är hur man identifierar fördelarlocket i bilen så att du kan få det fixat och få rullande. Instruktioner
1

Få en Chilton eller Clymer manual för ditt märke modell och årsmodell på bilen. Du kan få dessa på de flesta bildelar butiker eller utanför Internet bokhandlar till rimliga priser.
2

Ta din Clymer eller Chilton manual och vrid till tändsystemet avsnittet. Här hittar du detaljerade diagram och instruktioner på plats och utbyte av din fördelarlocket.
3

Leta fördelarlocket genom att följa en tändkabeln runt från motorn till där den slutar . Fördelarlocket är oftast en färgglad, rund, bläckfisk-ser objekt med fyra till åtta tändstift kablar kommer ut av det, beroende på mängden av cylindrar i bilens motor.
4

Identifiera typ av fördelarlocket du har och, viktigast av allt, var varje tändkabeln på fördelarlocket innan du tar bort den.
5

Label varje tändkabeln innan du tar bort den från fördelarlocket . Du måste sätta trådarna tillbaka i sin ursprungliga ordning när du byter fördelarlocket, så se till att du vet var de placeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68970.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.