Hur man installerar en lastbil Lower Ball Joint

De lägre kulleder i din lastbil, som är en del av den främre änden, hjälpa till att styra styrning, inriktning och bidrar till livslängden på dina däck. Med lite tid, tålamod och rätt verktyg, kan du byta ut de nedre kulleder i din lastbil, en gör-det-själv-reparationer som kan spara tid och pengar, samt förlänga livslängden och funktionen av ditt fordon. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
drivskruv kit
lederna Replacement boll sälja Grease gun
Visa fler instruktioner
1

Säkra trucken i en uppsättning pallbockar, ta bort hjulet och fullfölja demonteringen av de nedre kulleder. Detta kan göras på ett par timmar med några enkla verktyg. Köpa nya nedre kulleder för ditt specifika fabrikat, modell och år för din lastbil på din lokala Biltema eller återförsäljare
2

. Om du är osäker på kullederna du behöver, rådgöra med en professionell mekaniker eller auto del lagra associera.
3

Inspektera nya delar för att säkerställa att de inte är skadade och att de kommer att passa ditt märke och modell av lastbilen. Jämför dem med de gamla kulleder för att se att de är samma, sans slitage eller skadade områden. Om det finns skador på de nya kulleder, byta dem.
4

Använd ett kit drivskruv att driva kulleden på plats. Ställ den drivande koppen ovanför hålet och plocka ut den lämplig mottagare cup på axeln av kulleden. Skjut kulleden upp i hålet och placera pressen runt den. Sakta vrid veven att skapa spänning på pressen. Detta kommer att driva kulleden på plats.
5

Lägg fett på nedre kulleden med en fettspruta och ominstallera den främre delen av din lastbil. Dubbelkolla att allt är tryggt och hjulet är på ordentligt innan du sänker bilen från domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69045.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.