Hur man installerar ett Spännare Belt Auto

Om du vill spara lite pengar på bilreparationer men inte har mycket erfarenhet, börja med små reparationer. Installera en sträckare bälte auto, som är ansvarig för att hålla tillräcklig spänning i en bils serpentin bälte, ligger under och mellan pumpen för servostyrning och generatorn. Det är en enkel uppgift att även de mest oerfaren person kan hantera. Saker du behöver
Bolt huvudet eller fyrkantigt hål skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta spännaren bältet auto, som är placerad både under och mellan servopumpen och generator.
2

Ta en bult huvudet eller fyrkantigt hål skiftnyckel, fäst den på spännhjulet och vrid nyckeln medurs. Detta löser spänningar och ger dig utrymme att få på den första delen av bandet.
3

Slip ena änden av remmen på den undre remskivan. Se till att bältet är ordentligt dragna på den nedre remskivan innan du fortsätter.
4

Rotera den automatiska spännaren. Detta lossar bältet och ger dig några arbetsrum. När du har fastställt att det finns tillräckligt med slack för dig att fortsätta arbeta, placera den andra änden av bandet på översta trissan.
5

Undersök alla remskivor och se till att bältet är centrerat. Om du är säker på att det inte finns några revben exponerade och remskivan inte hänger över, ta bort spänningen från bandet med din automatiska spännaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69030.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.