Hur att måla över en repa på en bil

Har din bil en repa och kostnaden för reparation strax under din självrisk? Betala inte body shop! Du kan göra det själv. Saker du behöver
Mild bil-tvätt tvål
Primer
Body förening
SPACKEL
Bättringsfärg
Sandpapper
Brush
Maskeringstejp
Tidningen
Visa fler instruktioner
1

Chef till Biltema. Plocka upp det material som du behöver och se till att du väljer en mildare formulering av rengöring tvål. Kontrollera med expediten att se till att din pensel inte kommer att lägga till skadan.
2

Tvätta runt och över det område av sprickan med milt tvål. Syftet med detta är att bli av med extra smuts eller vax som har byggts upp över tid. När du har området rent, sand kanterna ner med sandpapper. Om rost finns, se till att bli av med allt.
3

Isolera scratch, så att du inte kommer att göra någon skada på metallen runt scratch. Använd maskeringstejp för att fästa tidningen band runt området på scratch. När du är klar bör du bara att kunna se repan och en minimal yta som omger den. Ta din spackel (företrädesvis en plast en) och sätta på kroppen föreningen. Se till att föreningen har torkat innan du går vidare till nästa steg.
4

Nu, sand igen efter kroppen föreningen har torkat. Se till att området är plant och har inget skräp. Spraya primer över scratch - inte för mycket. Låt primern torka helt. När området är klart, applicera bättringsfärg. Du kan köpa den här på din återförsäljare så ge dem ditt VIN (Vehicle Identification Number) och de kan ge dig måla i exakt nyans. Låt området torka, och du är redo att rulla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69070.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.