Hur man installerar ett Socket Turn Signal och Bulb

Flera tidiga 21-talet bilar kom med ett stycke lampor som innehåller alla uttag och lökar i varje hörn. Det gjorde det omöjligt för dig att installera ett uttag blinkers och lampa. Biltillverkare ut över 300 dollar för dessa. Varje gång en av de 89 cent lökar gick ut, hade en tekniker för att byta ut hela lampan mot en extra 90 dollar i timmen arbetskraft avgift. Trenden varade inte. Auto lökar och uttag är tillgängliga för konsumenterna kostnadseffektiva ersättare på de flesta modeller. Saker du behöver
Ersättningslampa
Särskilda uttag
Skiftnyckel fräsar
Wire
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Inköp lampan och sockeln. Instruktionsboken kommer att visa dig vilken typ av lampor används för varje ljus i bilen. Vanliga typer som 1157: s säljs på stormarknader och droghandel. Bildelar butiker har dem också, och det är där du måste få uttaget. Expediten behöver veta uttaget plats och modell, fabrikat och år av bilen.
2

Stäng av strömmen. Koppla batterikablarna för att undvika risken för elektriska stötar. Lossa kabelklämmorna från terminalerna med en skiftnyckel och flytta kablarna åt sidan.
3

bort sockeln från linsen. Ta hylsan ut från den inre sidan av linsen. Detta kommer att vara olika för nästan varje modell. Läs i bruksanvisningen. Vissa blinkers linser skruva ur kroppen. Andra ger tillträde till uttag från baksidan av linser, under huven och i bagageutrymmet. Håll kontakten med några fingrar och vrid den moturs för att frigöra den. Dra sedan sockeln rakt ut.
4

bort och byta ut uttaget. Skär de två ledningarna är anslutna till uttaget bakom befintlig anslutning. Skala bort 1/4 tum av isoleringen från ledningarna och vrida dem runt de matchande färgade trådarna i den nya sockeln. Packa anslutningarna med eltejp. För fullständiga instruktioner om detta steg se min artikel om hur man ansluter en ny Socket Turn Signal.
5

Sätt i glödlampan. Hitta de två små tips som sticker ut från glödlampan kontakten hylsan. Dessa passar in i slitsar i sockelhuset. Tryck in lampan så långt du kan slå det något medurs.
6

Test och återmontera. Återanslut batteriet och kontrollera skick av din nya blinkers. Om allt är väl, sätt tillbaka kontakten i linsen och blinka på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69101.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.