Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man hittar ett ärendenummer av en olycka

Olyckor mellan bilister händer varje dag. De rättsvårdande myndigheterna uppmuntra rapportering av olyckor när de inträffar. När lokala brottsbekämpande undersöker olycksplatsen, skriver de en olycka rapport. Olyckan Rapporten tilldelas ett specifikt ärendenummer för att identifiera den. Ett fall nummer på en olycka rapporten används ofta av försäkringsbolagen för att behandla ansökningarna. Du måste rapportera en olycka till brottsbekämpning för att få en olycka rapport och ett ärendenummer. Saker du behöver
Olycka rapport
Visa fler instruktioner
1

Visa olyckan rapporten du fick vid olycksplatsen av en polisman. Ärendenummer visas på skadeanmälan. Om du inte anmäler olyckan, har du inte en olycka rapport eller ett ärendenummer.
2

Ring polisen som hanterade olyckan och bad att överföras till sina journaler avdelning. Du kan kontakta polisen om du inte kan hitta din olycka rapporten eller om du vill visa olyckan rapporten av en annan person. Olycka rapporter finns tillgängliga för allmänheten.
3

Identifiera olyckan. Beskriv olyckan för att hjälpa polisen records avdelning i ett sökande efter olyckan rapporten. Inkludera platsen för olyckan och datum. Begär en kopia och betala eventuella olyckor avgifter rapportera dubbelarbete. Avgifterna kommer att variera med polisen.
4

emot rapporten och hitta ärendenummer. Du kan gå till polisen och plocka upp eller begära det postas, mailas eller faxas till dig. Fallet numret visas vanligtvis nära toppen av en olycka rapport.
5

Leta ärendenummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63604.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.