Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man tar bort en Miata Side Mirror

Om skador uppstår på utsidan spegeln på din Mazda Miata, kan du ta bort hela enheten och ersätta den med en ny med relativ lätthet. Spegeln fäster på utsidan av kroppen med två skruvar gömd inuti spegeln bas. Speglarna på Miata värms och justeras elektriskt inifrån bilen och kräver att du tar bort dörrpanelerna för att komma till elektriska anslutningar innan du kan ta bort enheten. Du kan köpa en ny spegel församling från Mazda-återförsäljare eller en begagnad från många rädda varv. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Liten platt skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren för din Miata och lokalisera de tre skruvarna i luckan. Den första ligger i trimplatta där dörrhandtaget är. En andra ligger under att inuti instegshandtaget på dörren. Den sista finns i den övre änden av dörrhandtaget.
2

Ta bort de tre skruvarna på dörren med en stjärnskruvmejsel. Leta upp tre knuff i hållare på panelen. Det finns en på framsidan av panelen nära den övre främre hörnet och två i den bakre dörren sylt.
3

Lyft mitten av hallarna med ett platt verktyg eller en liten skruvmejsel. Dra dörrpanelen ut från botten. Lyft panelen ut genom fönstret spåret och flytta det ut tillräckligt långt för att komma åt ledningar bakom det.
4

bort de elektriska kontakterna för fönstret och dörrlåsen genom att dra dem från växlarna. Koppla ledningarna från dörren högtalarna och ta bort panelen. Ställ den åt sidan.
5

Leta ledningar kontaktdonet för spegelvärmare och justering motor. Koppla den från kabelnätet kontakten på insidan av dörren.
6

Vrid spegeln på din Miata sidled för att avslöja de två fästbultarna inne i basen. Avlägsna bultarna med en hylsa och spärrskaft. Dra spegeln utanför kroppen, fiske ledningarna ur hålet i kroppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63365.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.