Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur Grind Clips

Metal klipp kräver ibland borttagning och ersättning för att reparera paneler som inte är svetsade samman . I de flesta fall kan dessa klipp inte tas bort och sedan användas igen eftersom metallen deformeras , och kan inte böjas tillbaka i form . Därför slipning på klippet är det bästa sättet att ta bort den , och undvika skador på metallen att klippet ansluter . Du kan också ta bort klippet lätt om det är fjäderstål i motsats till stål . Saker du behöver
Die slipmaskin slipskivor
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

passar slipskivan i die grinder , och sedan sätta på skyddsglasögon . Slipning kastar inte bara metall gnistor utan även bitar av slipskivan själv.
2

Passa in slipskivan över den böjda delen av klämman där de två anslutna panelerna möts. Det är lättare att se vad du gör vid slipning klippet från denna position , motsats till den platta av klippet , och du är mindre benägna att skada panelerna .
3

Slipa böjda kanten på klippet , vilket gör att endast kanten av slipskivan att röra klippet. Gör flera ljus passerar med kvarnen tills klippet är helt mals i två separata delar . När detta är gjort bör klippet falla bort från de två panelerna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63639.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.