Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur dimma med en Sprutpistol

Imma med en sprayfärg pistol sker med metalliska färger för att säkerställa att den metalliska finishen är tillräckligt spridda över ytan som skall målas. Om detta steg inte följs i processen för målning med metalliska färger, blir resultatet att de metalliska flingor inkapslade i färgen kommer att ligga ner, snarare än att sitta i det läge som de slog den under målning varande ytan i. Det är viktigt att undvika användningen av en putstrasa före eller efter imma en metalliclack jobb, eftersom detta kommer att skapa ränder i metalliclack. Instruktioner
1

Vrid lufttrycket på pistolen upp till den högsta inställningen. Pistolen spruttrycket är knoppen ligger precis ovanför bandet av tummen och pekfingret, inte lufttrycket ventilen på basen av pistolen.
2

Vrid vredet som styr sprutbilden på sprutpistolen till helt öppet inställning.
3

Vrid vätska vredet för att öka mängden färg som matas in i pistolen, men inte öppna vredet hela vägen.

4

Håll pistolen cirka tre meter från ytan som ska målas. Tryck på avtryckaren på pistolen för att börja vätska /luft-flöde, och sedan börja vifta med pistolen över ytan i ett oregelbundet mönster. Undvik att måla på ett ställe för länge. Du kommer att kunna se de metallflingor insättning på ytan som ska målas. På grund av ökningen av lufttrycket och avståndet mellan pistolen och yta, kommer den metalliska flingor förbli i ett slumpmässigt mönster över ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63605.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.