Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur att reparera Body Armor av en Chevy Avalanche

Chevrolet Avalanche är unik på grund av dess stora yta av kroppsskydd gjord av ett tjockt plastmaterial längs sidan av lastbilen. Detta material skyddar de målade metallytor på varje sida av trucken från repor, repor och de flesta bucklor. När kroppsskydd är skadad, är det oftast på grund av en punktering eller spricka då plasten kan inte bucklig. Du kan reparera kroppen rustning av en Chevy Avalanche i ett par timmar med material från någon Biltema. Saker du behöver
120 -, 220 - och 400-grit sandpapper
plast spackel
Sugskrapa
Vax och fett remover
Handduk
Spray primer
Visa fler instruktioner
1

Använd 120-grit sandpapper att slipa i och runt det skadade området av kroppen rustning. Detta jämnar ut ojämna kanter och förbereder ytan för filler.
2

Applicera ett tjockt lager av plast spackel på det skadade området med en gummiskrapa. Använd tillräckligt med spackel för att helt täcka det skadade området. Låt filler torka under en timme.
3

Sand filler med 220-slippapper tills filler är slät och nivå med den omgivande skyddsvästar. Sand igen med 400-slippapper för att jämna ut repor gjorts av 220-slippapper.
4

Torka hela området ner med vax och fett remover och en handduk. Detta tar bort eventuellt fett eller partiklar vax från tidigare rengöringsmedel som kan skada finish av primer och måla.
5

Spraya området med en burk primer. Håll burken 6 till 8 inches från ytan och spraya en tjock päls. Primern skyddar filler från fukt och håller den säkert tills den kan målas av dig eller en professionell målare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63529.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.