Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Centrala hydrauliska verktyg

Central hydraulisk teknik är vanligen används i cylindrar och pumpar jet, och tillämpas i hydraulisk lyft och pumpar för rörliga krav. Denna teknik är inbyggt i många olika praktiska verktyg, av vilka många är framstående inom olje-och gasindustrin. Typer av hydraulisk jet och kolvpumpar används i verktyg för nere i hålet oljeproduktion och gas väl underhållet, och är ofta utformade för specifika kundkrav och behov industrin. Hydraulisk lyft Jet Pump

Central hydraulisk teknik är en viktig del av den hydrauliska lyften jet pump. Detta är en artificiell lyft verktyg som används i stor utsträckning i verksamheten oljeborrning. Systemet innehåller en yta pump och en nere i hålet jetpump, som använder vatten som genereras av brunnshålet som den nödvändiga kraften vätskan. Denna vätska trycksätts sedan av ytan pumpen och matas till strålpumpen munstycket. Jet pumpar är hållbara och inte utsatt för slitage genom fortsatt användning, samt även enkel att underhålla eller reparera vid behov.
Kolvpump
En kolvpump bäst lämpad för höga tryck eller känsliga flytande applikationer

Positiva deplacement (PDP: s) är ytan pump verktyg. De har en expansiv hålighet på sin sugsida och en sekundär, minskande hålighet på sin utloppssidan. Fluid strömmar in pumpen så sug kaviteten expanderar, och skingras som ansvarsfrihet hålighet minskar. Detta system levererar en konstant volym av vätska genom varje oberoende cycle.The två huvudkategorier av PDP: s är fram-och återgående och roterande modeller, och med tanke på verktygen kapacitet det är allmänt används i högtrycksapplikationer eller de som involverar känsliga vätskor.


Centrifugalpumpar

Centrifugalpumpar är ytan pump verktyg utformade för att passa applikationer där frätande eller fläckas vätska. Det finns två huvudkategorier av centrifugalpump: radiellt flöde eller axiellt flöde. Radialhjul pumpar är roterande och dra in vatten i mitten av ett roterande hjul, som sedan drivs utsidan med centrifugalkraft. En axialflödespump skapar en ström av fluid parallellt med axeln av pumpkroppen, genom hastigheten produceras av impellerbladen. Dessa pumpar används i livsmedel raffinering och jord processer, och också för att ge ett varmt operation vatten cirkulationssystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63530.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.