Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man installerar en stötfångare på en Miata

Installera stötfångaren på en Mazda Miata helt enkelt innebär placering av stötfångaren på Miata och installation av hårdvara. Den främre stötfångaren av Mazda Miata har två dimljus som måste installeras tillsammans med stötfångaren. Vem som helst kan installera både den främre och bakre stötfångaren på en Mazda Miata. Några verktyg behövs och den processen kan slutföras på under en timme på en uppfart eller garage. Hjälp behövs för att montera den bakre stötfångaren. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
stjärnskruvmejsel
bildekaler hårdvara
Visa fler instruktioner
Frontspoiler
1

Öppna huven på Miata och placera den främre stötfångaren på bilen. Använd benen för att hålla stötfångaren på plats så att den inte faller. Installera plastklämmorna i hålen längs övre insidan läppen av stötfångaren. När dessa klipp skjuts in, kommer stötfångaren stanna på plats.
2

få under den främre stötfångaren och nå bakom stötfångaren på baksidan av dimljusen. Anslut ledningar hängande från framsidan av bilen till baksidan av lamporna.
3

Reach bakom stötfångaren till sömmen där stötfångaren och framskärmen möts, precis bakom strålkastarna. Använd Ratchet och en 10-mm uttag för att installera och dra åt tre bultar på varje sida.
Rear Bumper
4

Placera den bakre stötfångaren på slutet av Miata . Har någon hålla den på plats för dig. Få under stötfångaren och montera och dra åt de tre skruvarna på sömmen där stötfångaren möter den bakre kvartalet-panel av bilen. Använd ett spärrskaft och 10-mm-uttag för detta. Gör detta för varje sida av bilen och stötfångaren ska sitta på plats.
5

Titta upp mot undersidan av den bakre stötfångaren, nära toppen, för en rad av åtta hål. Installera 10-mm bultar i dessa hål med en spärr och 10-mm hylsa.
6

Få intill de bakre däcken och titta på den bakre kanten av stötfångaren. Installera och dra åt de fyra skruvarna här med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63534.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.