Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur Sök efter baklyktor Använda Vin Number

En Vehicle Identification Number , eller VIN , identifierar ett fordon genom att koppla den med en unik 17 - siffrigt nummer . Detta nummer består av en sekvens av singel och uppsättningar av bokstäver som när avkodas , avslöja relevant information om fordonet inklusive dess gör , årsmodell och serienummer . Med en VIN , kan du göra en sökning för bakljus eller andra fordonsdelar och hitta exakt vad du behöver . Instruktioner
1

Besök Ford Parts hemsida ( fordparts.com ) . Som en ledande tillverkare av fordon och fordonsdelar , erbjuder Ford ett omfattande utbud av nya och gamla bildelar . Att handla med VIN , ange VIN av ett fordon i lämpligt fält rutan och klicka på " Sök i katalogen " för att börja söka .
2

besöka Baxter Auto Parts hemsida ( baxterautoparts.com ) . Du kan hitta ett brett urval av bakljus för olika märken och modeller . Ange önskat antal i sökrutan och klicka på " Sök " för att lämna upplysningarna . Detta initierar en sökning på företagets delar databas och du presenteras med en detaljerad lista över tillgängliga delar .
3

Besök Van Senus Auto hemsida ( vansenusauto.com ) . På webbplatsen finns en online katalog av olika bildelar , inklusive bakljus . För att söka med en VIN , ange numret till VIN sökrutan och bläddra fram listan över tillgängliga delar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63527.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.