Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man tar bort Dents Från dörrpaneler

Dörrpaneler är gjorda av tunna metallplåtar sträckte över lätta ramar som gör dörren. Plåten i dörrpanelerna är inte lika robust som fendrar och lätt bucklig. Dörrpaneler är lätt repareras, dock utan att behöva ta bilen till en professionell plåtreparationsverkstad. Du kan även ha möjlighet att reparera dörrpanelen bucklor utan att behöva göra några måla reparationer. Saker du behöver
Water
flytande diskmedel
Hushållens kolven
stjärnskruvmejsel
Flat skruvmejsel
Gummihammare
Visa fler instruktioner
1

Blöt ytan runt buckla med vatten och diskmedel för att göra ytan hal och våt. Placera kolven i mitten av buckla och tryck försiktigt mot dörren för att skapa sug.
2

Dra tillbaka kolven försiktigt för att dra buckla ut. Dra hårdare om den första pull inte fungerar. Dra svårare varje gång att dra buckla ur luckan. Om buckla kvar, skjut ner kolven för att frigöra sug, och skölj soap av dörren.
3

Öppna dörren så bred som det går. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort alla skruvar från dörrpanelen. Det finns skruvar över och under dörrpanelerna och innerfickor. Använd skruvmejsel för att pop öppna en liten ruta eller luckor cirkel som täcker en del av de Phillip skruvarna.
4

Dra luckan bort från dörren längs kanterna för att smälla den inre panelen bort från dörren. Nå bakom panelen och koppla ledningarna från dörren till den bakre sidan av den inre panelen. Lyft upp panelen och dra bort det från dörren.
5

Skala plastark bort av metall dörrkarmen. Detta ark har fastnat i dörren med starkt lim. Skala bort det och lägg det plant så att limmet inte röra någonting och kan återanvändas.
6

Peka på baksidan av buckla och tryck försiktigt ut med handen. Använd mer tryck eller en gummiklubba för att knacka försiktigt på buckla ut och på plats.
7

Byt plastfolie och innerdörr panel i motsatt ordning du använde för att ta bort det.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63624.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.