Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Så här ansöker Filler Bildelar

Skapa smidig kropp linjer på ett fordon är målet för alla återställa eller fixa kroppen av ett fordon. Bildelar fyllmedel består av två delar som härdar till en hård fyllmedel kan fylla i bucklor på din bil. Förbereda kroppen för att ta emot fyllmedlet och korrekt tillämpa kroppen fyllmedlet till fordonet säkerställer en och samma reparation som varar den fordonets livslängd. Saker du behöver
80-grit slipplatta
Orbital Sander
Rag
Kartong
spackel
Plastic Härdare
gummiskrapa
100-slippapper

Visa fler instruktioner
1

Fäst en 80-grit slipplatta till en planslip.
2

Ta bort färgen från det skadade området med planslip och 80-grit slipduk. Torka slipdamm från fordon med en ren trasa när ingen färg kvar i det skadade området.
3

Häll tillräckligt med spackel på en bit kartong för att täcka det skadade området på din bil kropp. Kläm rätt mängd härdare ovanpå spackel. Blanda de två komponenterna tillsammans med en plast gummiskrapa tills kroppen filler blir en solid färg
4

Dra plasten gummiskrapa -. Laddad med blandad spackel - över bucklig område av karossen. Låt tillämpade spackel att bota.
5

Sand den härdade kroppen filler med 100-grit sandpapper fäst till en planslip att blanda spackel i det omgivande området.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63493.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.