Hur att få en kopia av ett fordon titel i CT

Om du förlorar titeln till Connecticut-registrerad bil, det är inte slutet på världen. Att få en ny titel är en enkel sak att du kontaktar din lokala Connecticut Department of Motor Vehicles kontor. Connecticut inte tillåter dig att fylla i denna ansökan på nätet, så var beredd att göra lite fotarbete. Saker du behöver
Form H-6B
Körkort
Duplicate title avgift frisättning
Lien (under vissa omständigheter)
Visa fler instruktioner
1 < p> Anmälan H-6B, som kallas Ansökan om dubbletten avdelning, från Connecticut DMV: s hemsida. Uppge namn, adress, och antalet blanketter som du behöver innan du skickar in din ansökan. DMV skickar formulären med posten. Du kan också ringa 860-263-5700 för att begära formuläret eller bara besöka ett lokalt kontor för att plocka upp som ett alternativ.
2

Fyll i formuläret och underteckna den i närvaro av en notarie allmänheten. Du kan hitta en notarie vid en bank eller försäkringskassa.
3

Få en kvarstad frisättning från din långivare om långivarens namn var listad som en kvarstad innehavare på föregående titel och du har eftersom lönat bilen. Skicka detta lien utgåvan med din H-6B ansökan.
4

Ta det undertecknade formuläret, lien utsläpp om tillämpligt, och ditt körkort, tillsammans med en pengar för att betala Connecticut dubblett titel avgift till din lokala DMV kontor. Som av 2010, var denna avgift $ 25. Om titeln var antalet 20.000.000 eller större, då en DMV representant kan ge dig en dubblett titel på plats. Du hittar titel nummer genom att undersöka en av dina gamla kort fordonsregister.
5

Mail din undertecknat formulär lien utsläpp och din avgift till Department of Motor Vehicle avdelning Division om titeln numret är mindre än 20.000.000. Pappersarbete kan skickas till:

Department of Motor VehiclesTitle Division60 State StreetWethersfield, CT 06161

Du får vänta ca 15 arbetsdagar för titeln för att komma med posten till den adress där bilen är registrerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150668.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.