Hur man säljer ett arbetsfordon till en Auto Salvage Yard

Ibland när en fungerande bil är för gammal för att köra längre, är det bästa alternativet för att sälja den till en automatisk bärgning gård. Detta alternativ är ett ansvarsfullt sätt att återvinna din bil medan samtidigt sätta lite pengar i fickan. Saker du behöver
Bil titel
Visa fler instruktioner
1

Call vissa lokala gårdar Auto Salvage och fråga om de är intresserade av ditt fordon. Kontrollera den lokala telefonkatalogen och söka på nätet efter återförsäljare i ditt område. De bärgning gård återförsäljare kommer att fråga dig om bilen och ger dig ett erbjudande om de är intresserade. Försök att få så många erbjudanden som möjligt för att få den bästa lösningen för din bil.
2

Välj bärgning gård som erbjöd dig det högsta budet att sälja till och ordna för någon att hämta dig på bärgning gård när du har levererat din bil.
3

Ta ut alla dina tillhörigheter från inuti bilen. fordonet till bärgning gård
4

Drive. Eftersom fordonet fortfarande går, finns det ingen anledning att oroa sig för bogsering.
5

Låt dealern ge din bil en inspektion om de behöver. De kommer oftast ge fordonet en snabb titt över för att säkerställa att den är i det skick du beskrev.
6

bort registreringsskylten från bilen.
7

Sign bilens titeln över till bärgning gård dealern och samla dina pengar. Betalningar är oftast antingen kontant eller ett företag check.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150745.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.