Hur man säljer en bil till Junk i Denver

Junk bilar är en handelsvara i hög efterfrågan. De kan återvinnas till många värdefulla produkter inklusive möbler och strukturella stöd. Att sälja skräp bilar i Denver kräver bara lite tid och ansträngning. Saker du behöver
Junk Car
Verktyg Trailer
(om nödvändigt)
Visa fler instruktioner
1

Kontakt rädda varv i Denver för att se om de accepterar skräp bilar. The Denver Post, Rocky Mountain News, och Craigslist hålla alla listor över tillgängliga rädda varv.
2

Ta bort glaset och tömma bensintanken i din skräppost bil. De flesta auto rädda varv kräver att du gör detta innan de accepterar bilen för skrot.
3

Kontrollera titeln på din bil för att vara säker på att det är lagligt. Många rädda varv kommer inte att acceptera fordon utan aktuella titlar.
4

Ladda din bil på din släpvagn och dra den till skroten i ditt val. Se till att följa eventuella särskilda instruktioner du fått från skroten innan ditt fordon.
5

Lasta bilen på önskad plats inom bärgning gård. De kommer att inspektera fordonet och sedan väga den för att bestämma bilens värde.
6

Diskutera pris med ägarna bärgning gård. Mest rädda varv betalar en inställd hastighet per ton för skräp fordon, så se till att du är tydlig på betalning innan de accepterar att sälja bilen.
7

Logga över din titel till bärgning gård. Du måste fylla i de obligatoriska områden på titeln och underteckna och datera det att göra överföringen laglig.
8

Fyll alla nödvändiga papper som bärgning gård har. Mest begäran ett undertecknat avtal för att slutföra försäljningen vara så säker på att du slutför alla nödvändiga pappersarbetet.
9

Presentera din legitimation för att få betalt. Se till att all information om din betalning är korrekta innan de lämnar bärgning gård.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150508.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.