Hur man säljer en bil i West Virginia

Om du säljer din bil själv, måste du prissätta och marknadsföra ditt fordon. Både bilens skick och priset påverkar sälja tid, så håll din bil snyggt och rent så att det ser mer attraktiv för köpare och vara flexibel med priset om du inte sätta in några anbud. När du har hittat en köpare, kräver West Virginia dig att slutföra pappersarbetet title transfer för att avsluta försäljningen. Saker du behöver
Bil
Bil titel
Bilidentifikation Bill
försäljningsställen
Visa fler instruktioner
1

Ställ bilens pris. Leta upp din bils värde på Kelley Blue Book (se Resurser), in i märke, modell, körsträcka och skick för att få en uppskattning av bilens värde. Sedan bestämma om du vill annonsera din bil för samma pris, ett högre pris eller ett lägre pris.
2

Lista din bil till försäljning på din lokala tidning, med Mondo tidningens lista över lokala West Virginia papper för att hitta din lokala papper (se Resurser). Också annonserar din bil på nätet med hjälp av gemenskap webbplatser som Craigslist och lista det i West Virginia avsnittet.
3

Möt några potentiella köpare så att de kan se bilen. När du har hittat en köpare, kommer överens om en tid för att slutföra försäljningen och göra pappersarbete titeln överföringen. Under tiden, ta bort all personlig information från din bil och hitta din bils titel.
4

erhålla betalning från köparen på dagen för försäljningen.
5

Fyll i mätarställningen på din titel på dagen för försäljningen. Sedan skriva ditt namn bredvid "Säljaren" linjen och skriva datum. Överlämna titeln till köparen, som kommer att underteckna och datera bredvid "Köparen" linje. Ge titeln till köparen, som kommer att presentera den till West Virginia Department of Motor Vehicles för att få en ny titel.
6

Fyll en Bill of Sale, som du kan få innan försäljningen dag genom att besöka din lokala grenen av Department of Motor Vehicles. Skriv ner ditt namn och adress samt köparens namn och adress, samt chassinumret och bilens märke och modell. Underteckna köpebrevet. Besök en notarius publicus för att få handlingen attesterad. Medan endast säljaren måste lämna köpebrevet med West Virginia Department of Motor Vehicles, kanske du vill presentera köparen med en bestyrkt kopia för hennes skivor.
7

Besök din lokala West Virginia Department of Motor Vehicles filial till fil köpebrevet. Detta skyddar dig från att vara ansvarig för eventuella trafikförseelser eller andra problem med bilen, eftersom du inte längre är den lagliga ägaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150647.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.