Hur man gör med en skräppost bil

Det är inte en bra idé att ha en skräp bil - en bil som inte kör - bara sitta på din fastighet. Det kan vara en hälsorisk, eftersom vatten kan ligga i den och hjälpa ras buggar som myggor och fungera som en häckningsplats för ormar och spindlar. Det kan även orsaka skada utforska grannskapet barn. Här är några några förslag på hur man på ett säkert sätt avyttra en skräp bil. Instruktioner
1

sälja den för delar. Trots sin helhet bilen inte kan köra, det fortfarande kan finnas delar som är salvageable. Sälja hela bilen för en begärda priset och ange att du säljer det "som är" för delar.
2

Ta den till ditt närmaste junk yard. Detta kan även ge dig lite fickpengar. Om du har någon form av dragande det, ring närmaste skräppost varvet. Fråga om de köper skräp bilar och om de kan komma och hämta det. Du kommer inte få så mycket ut av det om de måste plocka upp sig själva, men du bör tjäna något.
3

Kontrollera din lokaltidning för annonser där människor vill köpa skrotbilar. Ring någon som imponerar på dig och fråga hur snart de kan komma att plocka upp din.
4

Lägg ut en annons i din lokaltidning om att du har en skräp bil till salu. Ange det begärda priset, placering av bilen och det telefonnummer där berörda parter kan nå dig.
5

Donera ditt skräp bil till en välgörenhetsorganisation som kommer att förfoga över det (se Resources nedan).
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150518.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.