Hur skylt över en bil titel i Georgia

När du överlämnar äganderätten till ett fordon i Georgien, måste du logga över sin titel. Din Georgia bil titel visar namn och adress på alla ägare och lienholders. Titeln ger också en beskrivning av fordonet, inklusive märke, modell, tillverkningsår, färg, mätarställning, motortyp och datum bilen köptes, vilket är den dag alla panträtter amorterades. Saker du behöver
Georgia Certificate of Title
Computer
Bill of Salu Domstolsbeslut ärendenummer
Georgia Tax ID
blått eller svart bläckpenna
Show Fler Instruktioner
1

Betala av alla skulder eller liens mot bilen som ägs av en bank, Credit Union eller lån bolag att förvärva en Georgia Certificate of Title. Kontakta den finansiella institution som höll lånet om titeln inte postas hem till dig inom en månad. Om det behövs, använd ditt kontoutdrag eller lån-tillfredsställelse brev att bevisa att du har betalat av lånet. Spara titeln på ett säkert ställe.
2

sälja bilen. Gå sedan till Georgia Department of Revenue hemsida för att ladda ner en Georgia köpebrevet. Fyll i köpebrevet genom att ange inköpsdatum, ditt namn, din adress, bilens märke och årsmodell, chassinumret, lien information och trafikarbetet informationen. Om fordonet försäljningen beordrades av en domare, beträda spelplanen nummerordning fallet och Georgien Tax ID-nummer.
3

Komplett baksidan av titeln. Ange överföring av titel datum, köparens namn och adress, köparens län bostad och mätarställning. Ange ditt namn och underskrift. Har köparen ange sitt namn och logga på baksidan av titeln i rätt fält. Titeln behöver inte vara attesterad.
4

Hand över titeln. Ge det undertecknade titeln till den nya ägaren. Ge den nya ägaren den ursprungliga köpebrevet. Behåll en kopia för din personliga rekord, i fall ett problem uppstår i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150660.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.