Hur man säljer en F-150 Truck

Värdet av Ford F-150s, som med de flesta lastbilar, förblir konstant efter initial avskrivningar. Privatägda sälja din lastbil kommer vanligtvis att du kan tjäna mest pengar. Att lära sig grunderna i att sälja din F-150 ger dig den hävstångseffekt du behöver för att få det högsta priset. Saker du behöver
Kelly Blue Book
Underhållsdokumentation Hus Till salu skyltar
Mekaniska check-up
Visa fler instruktioner
1

reda kommer priset för F-150 du är ute efter att sälja. Slå upp år samt stil (SuperCrew och Styleside) i Kelly Blue Book. Kom ihåg, är detta värde en uppskattning och kanske inte korrekt återspeglar din lokala marknad. Kontrollera webbplatser lastbil försäljning och priser på din ort. På internet, gör sökningar baserade på specifika kriterier (miles, färg, skick, etc). Bestäm ett begärt pris och möjliggöra för priset att fluktuera.
2

Har din F-150 professionellt rengjorda, och se till att få däcken vaxad. Samla all underhållsdokumentation du har och beställa en Carfax rapport för att visa potentiella köpare. Ha en betrodd mekaniker gör en check-up, vilket kommer att lägga mer inflytande i förhandlingsprocessen
3 annonser

placera i ditt lokala tidningar och auto publikationer shopper.. Lista din lastbil i online-annonser på webbplatser som automotive.com. Placera gratis internet annonser på craigslist.com. Köp till salu skyltar och placera dem på vindrutan och bakrutan tillsammans med ditt telefonnummer och det begärda priset (bara om du känner att det kommer att hjälpa till salu). Parkera bilen på ett synligt, medelhög trafik där bilarna ofta stannar vid rött ljus eller vänta tidsperioder.
4 Tailor

annonsen till din lastbil säljargument. Innefatta märke, modell och årsmodell på din F-150. Inkludera andra detaljer som du tycker passar, såsom vägmätare körsträcka, detaljer och nya underhållsarbete. Vara tillgänglig för att svara på telefonsamtal och e-post du får. Inte släpar inte på att svara, eftersom en snabb respons visar allvaret och bygger förtroende. Tillåt tid för att ge potentiella köpare en chans att provköra bilen. Se till att de har ett körkort och rider längs att svara på eventuella frågor.
5

Förhandla om köparen gör ett erbjudande under din fråga pris. Kom överens om ett pris och påbörja titeln överföringen. Kontrollera med din statliga institutionen för motorfordon (DMV) om lagar bilförsäljning. Anteckna numren på vägmätaren (ifall de hamnar i en olycka när de kör iväg) och har köparen tecken. Ta bara kontanter eller en bankväxel som betalning, inga personliga kontroller. Skriv över titeln och andra former, såsom frigörandet av ansvar. Ring ditt försäkringsbolag för att avboka din lastbil politik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150604.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.