Hur Återvinn en tysk bil

Erkänna att din gamla , väl älskade tyska bilen är redo för pensionering kan vara svårt . Istället för att låta den samla damm och rost i ditt garage eller försöker utan framgång att sälja det för mycket mindre än du tror att det är värt , prova återvinning. De delar och bitar av din gamla bil kommer fortfarande att vara på vägen , hjälpa till att göra en annan bil kör . Även om tanken att återvinna en hel bil kan verka skrämmande , med en bit av lokala forskning det kan göras med relativ lätthet. Instruktioner
1

Gör en lista på vilka delar av din bil fungerar fortfarande och vilka inte . Anteckna alla större frågor , som en utmattad överföring eller läckande batteri .
2

Ta din tyska bil till en kompetent mekaniker att ha alla vätskor bort. Välj en butik som använder metoder som är miljövänliga och i enlighet med lokal lagstiftning . Kontrollera också att motorolja återvinns effektivt .
3

Be din mekaniker att ta bort användbara delar du förtecknas i steg 1 . Vissa tyska bilmodeller har mer önskas , svårare till finna delar än andra , och efterfrågan på dessa delar kommer att diktera hur mycket av din bil kommer att kunna återanvändas .
4

Kontakta en auto - haverera tjänsten att ta bilen . Din bil kommer att berövas allt metall , vilket troligen kommer att säljas som skrot . Eventuella återstående delar kan också säljas och smältas ner för användning i andra branscher .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150744.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.