Hur Sälj din bil om registrering har löpt

När du låter din bil sitta utan ordentlig registrering för någon sträcka av tiden, du löper risk att få ett citat från din stad. Om du vill sälja, men du är inte troligt att stöta på alltför mycket av ett problem, även om du ännu inte har förnyat registreringen. Saker du behöver
Vehicle titel
Visa fler instruktioner
1

Bring titeln och en gammal fordonsregister kort med dig till DMV (Department of Motor Vehicles) eller en auktoriserad motorfordon servicecenter i ditt tillstånd. Ta köparen också, om möjligt, så att du kan ta hand om överlåtelse och försäljning skattebetalning i en DMV besök.
2

Be om en blankett för att förnya ditt fordon registrering för bilen (om staten kräver en uppdaterad registrering på bilen för överföringen att ske). Fyll i det och betala anmälningsavgiften.
3

Skicka in ditt köpeavtal (om du har någon) till ombudet. Hon behöver denna information för att bestämma försäljningspriset och omsättningsskatt betalas av köparen.
4

underteckna och datera baksidan av titeln i närvaro av representant eller notarie på tjänsten, skriver i mätarställningen, och ge det till köparen så att han kan skriva in sitt eget namn och adressuppgifter.
5

Ge den överförda titel till ombudet och betala andra övergångssummor som krävs av säljare. Surrender plattorna från bilen. Din del som säljaren är klar efter att --- köparen måste betala moms på transaktionen och registrera bilen i eget namn inom en viss tid efter det att överföringen är klar.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150642.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.