Hur man säljer en skräppost bil i Minnesota

Att sälja en skräp bil i Minnesota är lätt, även om du bor i en av de mindre städerna och inte en större stad som Minneapolis. Det finns många människor hopp om att fånga en äldre bil för sin tonåring eller för att de behöver delar till sin egen bil. Säljarna kan använda Internet eller en traditionell auto auktion för att bli av med den gamla bilen. Instruktioner
1

Sälj ditt skräp bil i Minnesota genom att ta det till en bil auktion i staten. Den Minnesota auto auktion Directory har ett antal av dessa auktionshus listade, inklusive dem i Dayton och Maple Grove. Den innehåller också information om hur man kontaktar företagen och även webbplatser för att samla in mer information.
2

Använd annonser i din lokala tidning eller tidningen i din närmaste storstad för att locka ännu fler köpare. The Star Tribune av Minneapolis, Duluth News-Tribune och St Cloud Times är större tidningar som alla ger radannonser. Detta säkerställer att ett stort antal läsare ser din annons.
3

Ring en av junkyards i ditt område och fråga om de köper skräp bilar. Den Minnesota Junk Yard hemsida listar alla rädda varv i staten i alfabetisk ordning. Många av dessa junkyards köper skräp bilar och sälja delar till andra köpare, du behöver bara ringa och boka en tid för att släppa det
4

överväga att donera din gamla junker istället för att sälja den.. Du kan skriva av donationen på din skatt, och du behöver inte oroa dig för att hitta en köpare och väntar på betalning. Donationen Linje listar alla välgörenhetsorganisationer och organisationer i Minnesota som accepterar bilar.
5

Placera din skräppost bil till försäljning på en av de populära webbplatser auto auktion. Dessa webbplatser får många besökare varje dag. Om du är orolig för att inte få tillräckligt med pengar för din bil, kan du ställa även en reserv pris när du lista auktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150530.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.