Hur man säljer en bil till en privat fest

Du måste veta hur man säljer en bil till en privat fest för att få mest pengar. Du behöver också känna till lagligheten av att sälja bilen till någon. Förklara allt om bilen är viktigt så att köparen vet vad som väntar. Om det finns några problem med bilen, måste du förklara vad de är och hur de påverkar bilen så långt som att köra den och köra den. Om det finns saker om bilen som gör det olämpligt för road körning, måste detta förmedlas till potentiella köpare. Saker du behöver
Bil Dokumentation titel
om eventuella brister med bilen
Visa fler instruktioner
1

Förbered en handling som detaljer allt som är fel med den bil. Detta är viktigt i stater som har citron lagar. En citron lag kan användas om en bil köps och köparen får reda bilen är olämpligt för landsvägskörning eftersom det kräver alltför många reparationer. Lista allt som du vet är fel med bilen.
2

Låt den potentiella köparen att provköra bilen. Det är bättre om du går tillsammans med den person som provkör bilen. Detta skyddar dig ifall föraren frestas att ta bilen utan att returnera det. Du får också veta hur den drivs.
3

besvara de frågor som köparen har om bilen. Han kan fråga om körsträcka, gasförbrukning eller ens om du är den första ägaren av bilen.
4

Skaffa en kopia av historien om bilen från en webbplats som CarFax. Detta kommer att bidra till att sälja bilen, särskilt om det har förekommit några dokumenterade olyckor.
5

Anmäl titeln för bilen som säljaren och fyll i körsträcka av bilen. Datum titeln och ge den till köparen först när du får allt av betalningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150491.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.