Hur man säljer en bil i Massachusetts

För att sälja en bil i Massachusetts, du behöver en plan, nödvändiga dokument och kunskap om de lagar som gäller för försäljning av en bil. Detta är särskilt sant i Massachusetts på grund av statens starka konsumentskyddslagstiftningen. Här är hur man säljer en bil i Massachusetts. Saker du behöver
Titel till bilen
Lista på defekter eller problem
Köpebrev
Visa fler instruktioner
1

Förstå rättsliga skyldigheter du har när du säljer en bil i Massachusetts. Enligt Begagnad bil garanti lag, måste du informera en köpare av någon känd säkerhet eller mekaniska problem bilen har. Det är bäst att ha en skriftlig förteckning över några sådana problem. Dessutom, under citron Aid lag, måste alla fordon som säljs i Massachusetts kunna passera den statliga inspektionen. Om en köpare har bilen kontrolleras inom 7 dagar efter försäljningen och det misslyckas, kan han lämna tillbaka den för full återbetalning.
2

Har alla nödvändiga dokument redo i förväg. Du kommer att behöva titeln till bilen, förstås. Det är köparens ansvar att registrera ägarbytet. Det är också klokt att ge ett köpebrev. Du kan använda länken nedan för att gå till online webbplatser där du kan skapa och skriva ut ett köpebrev formulär. Slutligen finns det en länk till online-versionen av Kelly Blue Book, där du kan ta reda på det verkliga marknadsvärdet på din bil (se Resources nedan).
3

Ren och detalj bilen innan du visar den för potentiella köpare. Detta kommer att göra det lättare att sälja din bil. Om du säljer en bil som har ett stort värde, kan det vara värt att spendera lite pengar för att göra en tune-up eller göra mindre reparationer.
4

Annonsera din bil. Sprida ordet är nyckeln till att sälja en bil snabbt. Du kan annonsera på nätet, i fordonsindustrin köpare guider och i tidningen. Vissa människor sätter även upp en hemsida med bra bilder på bilen och inkludera webbadressen i sina annonser.
5

Var noga med att informera potentiella köpare om eventuella problem när du förhandlar om försäljning. När du träffa en uppgörelse, ger köparen en kopia av köpebrevet och förteckning över eventuella problem, och förvara kopior av dig själv. Normalt kommer du också ta bort bilen taggar och hålla dem-det är köparens ansvar att få sina egna taggar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150490.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.