Hur man överför en bil titel i Kentucky

Om du har en bil som för närvarande heter i Kentucky som du planerar att sälja eller ge till någon annan, är du skyldig att föra bilen titel till den nya ägaren. Den Kentucky bil titel fungerar som juridisk ägarbevis för fordonet. Den nya ägaren kan inte registrera fordonet tills bilen titel har överförts till den nya ägarens namn. I Kentucky, hanterar den lokala länet kontorist i varje län överföringar bil titel. Saker du behöver
VTR formulär # TC96-182
Försäkringsbevis
Visa fler instruktioner
1

Flip över Kentucky bil titel för att slutföra uppdraget partiet området. Den nuvarande ägaren måste underteckna ägandet av bilen över till den nya ägaren.
2

Komplett VTR formulär # TC96-182 (se Resurser), vilket är en ansökan om ett nytt Kentucky titel. Välj "Överför" överst i formuläret och komplettera med information om bil, aktuell ägarinformation (säljare fält) och ny ägarinformation (köparen fält). För titlar som utfärdats före februari 2000 måste köpare och säljare fylla i formuläret i närvaro av den lokala länet kontorist så att det kan vara attesterad. Som av April 2010, är ​​notarien avgiften $ 2.
3

Skicka formuläret till den lokala länet kontorist där bilen ska registreras. Den Kentucky styrelse Val webbplats (se Resurser) har en lista över alla länets orter kontorist kontor. Den nya ägaren måste betala ansökningsavgiften för den nya titeln, vilket är $ 9 såsom i april 2010 och övergångssumman, vilket är $ 8.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150669.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.