Hur du donera din bil i Bloomington, Indiana kan

Bidrag till välgörande ändamål vara kontanta gåvor eller donationer av varor eller tjänster. En variant av en donation är att ge en bil till välgörenhet. Välgörenhet använda bilar för en rad olika skäl, från skytteltrafik människor runt för att sälja fordonen till auktion för att samla in pengar. Bloomington, Indiana, har gjort donera en bil till välgörenhet en enkel process med att redogöra för vilka organisationer acceptera fordon, påskynda processen för dig att göra en donation. Saker du behöver
fordonsregister
Fordon titel
Körkort
Insurance Information
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilka organisationer tar för närvarande emot donationer av fordon. Staden Bloomington Volunteer Network upprätthåller en lista över lokala välgörenhetsorganisationer och organisationer som accepterar fordon för donation. Se avsnittet Resurser för detaljerad lista bildning.
2

Ring välgörenhet som du väljer. Välj en med anknytning till Bloomington samhället eller vars uppdrag matchar dina egna intressen eller filosofier. Prata med någon om bilen donation processen. Schemalägg en tid att gå till organisationens kontor för att underteckna pappersarbete eller ytterligare diskutera din donation.
3

Ta bilen in för donation. Har fordonet bogseras eller dras om det inte kan vara lagligt eller säkert kört. Fråga organisationen om det kommer bogsera eller hämta fordonet i Bloomington-området, några ideella organisationer erbjuder denna tjänst för dem att göra en donation. Ta alla fordon pappersarbete inklusive titel, registrering och aktuell information om försäkringar. Ta ditt körkort, bevis på uppehållstillstånd och en annan form av identifikation.
4

Skaffa ett kvitto skatt donation efter bevis på att ditt fordon donerades till en registrerad, 501 (c) (3) ideell organisation . Se till att ditt fullständiga namn, adress och specifik information om märke, modell, körsträcka, skick och år av donerade fordonet finns på kvittot. Använd avdrag på din deklaration för det år då fordonet skänktes. Kontrollera med din revisor eller skatt beredare för att bestämma mängden av ett avdrag du är berättigad till. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150753.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.