Hur man skriver en bil Kvitto Sale Deposit

Oavsett om du säljer en bil och ta en deposition eller köpa en bil och lämna en deposition , skydda dig själv och se till att antingen ge eller ta emot ett kvitto . Som säljare , vill du inte att hault en bil försäljning på grund av en osäker köpare . Att be om en återbetalningsbara deposition är en bra indikation på om köparen är seriös . Som köpare , vill du inte lämna en insättning med en främling som potentiellt kan ta dina pengar . Antingen köparen eller säljaren kan skapa kvittot . Instruktioner
1

Type eller räcka skriver ett kvitto för några pengar accepteras eller ges . Datum mottagandet och ange namnet på den person som ger pengar , beloppet och namnet på den person som tar emot den . Använd en bläckpenna ( nonerasable ) för att skapa kvittot eller skriva ut dokumentet från datorn ---- aldrig använda en penna .
2

stat vilken form av deposition lämnas , såsom kontanter, check eller bank check . Inkludera att deposition lämnas för ett visst fordon --- inkluderar dess år , märke och modell samt fordonets identifieringsnummer ( VIN ) .
3

Inkludera hur länge depositionen är bra för den återstående utestående beloppet och huruvida det är återbetalningsbar . Till exempel kan du ange att den resterande betalning sker i sin helhet inom fem dagar , annars deposition återbetalas inte .
4

underteckna kvittot tillsammans med den andra parten . Varje person som håller en kopia .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150733.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.