Hur man säljer en bil i Arizona

När det blir dags att uppgradera din bil till en nyare eller mer gas effektiv modell, är det klokt att sälja din nuvarande bil i stället för att handla den i. Beroende på året och villkor för din begagnad bil, kan du göra flera tusen dollar mer genom att sälja den till en privat fest. Om du bor i delstaten Arizona, sälja din bil till en annan person är lätt. Läs vidare för att lära sig hur man säljer en bil i Arizona. Saker du behöver
Dator med internetuppkoppling
webbläsare
Bilens fordonets ID-nummer (VIN) katalog Detaljer om bilens funktioner
Clean bil titel

Visa fler instruktioner
Annonsera din bil
1

Point din webbläsare till "Bilar och lastbilar till salu avsnittet" i Phoenix Craigslist. Du kommer att nå en stor publik utan att sprita ut en massa pengar för en radannons. Innan notering din bil, titta på det begärda priset för andra bilar av ditt märke och modell för att säkerställa att du priset lämpligt.
2

Lista din bil i Free Classifieds delen av KTAR webbplats. KTAR är Arizona mest populära pratshow och tusentals tittare besöker Gratis Annonser dagligen.
3

Planera en webbannons för din bil genom AZCentral bil platsannonser webbplats. AZCentral samarbetar med Cars.com att erbjuda konkurrenskraftiga priser och en stor publik för att sälja din bil snabbare. När du har hittat en köpare till din bil, fortsätt till nästa avsnitt för att ta reda på de steg du behöver ta för att överföra äganderätten ordentligt. Addera Överföra ägande
4

Fyll i begärda informationen på baksidan av bilens titeln efter att du har hittat en köpare till din bil. Du måste ange köparens namn och adress, förutom att underteckna release. Den nya ägaren tar då detta till Department of Motor Vehicles att ha bilen på nytt titeln i hans namn.
5

Meddela Arizona Department of Motor Vehicles att bilen är såld. Detta kan enkelt göras via Tjänsten Arizona webbplats. Du kommer att behöva ha bilens VIN samt ditt körkort nummer.
6

Ansök om en platta återbetalning via Tjänsten Arizona webbplats. Om din bils registreringsnummer inte har gått ut så kan bero en återbetalning av anmälningsavgifter. Det finns en obligatorisk $ 12,00 avgift bedömas på alla återbetalningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150495.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.