Tips om att sälja bilar på eBay

eBay Motors är nu den största on-line återförsäljare av bilar, med grov volym på mer än $ 17000000000 per år enligt Entrepreneur.com (se avsnittet Referenser). Hundratals bilar byter ägare på eBay dagligen, och det är inte så förvånande. eBay erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att sälja bilar. Efter bara några ögonblick för att bekanta dig med webbplatsen, kommer du att kunna att lista din bil framför miljontals potentiella köpare. Steg till en lyckad auktion

innan notering ditt fordon till salu på eBay, har all viktig information om din bil redo, inklusive fordon historia, chassinummer (VIN) och fordonets titelinformation.

beskrivning av ditt fordon är din försäljning beck: gör det bra och du kommer att ha större framgång i att sälja din bil. I det, innehåller allt du vet om bilens historia, t.ex. eventuella olyckor och om du är den ursprungliga ägaren. Om du har underhållsdokumentation eller om du nyligen har bytts, var noga med att påpeka att liksom. De flesta köpare är intresserade av väl underhållna fordon snarare än en utan underhåll.

Var noga med att nämna några fel i fordonet, i synnerhet om de inte är tydligt i de fotografier du tillhandahåller, så att potentiella köpare har en bättre idé av det fordon på vilket de kommer att bjuda på.
Använd rikligt med bilder

Ge massor av fotografier eftersom det är osannolikt köpare kommer att se din bil i personen innan du ringer ett bud. Visa bilen i alla vinklar så köparna vet vad de bjuder på. eBay Motors fordon säljare guide säger ungefär ett dussin bilder på din bil kommer att räcka (se referenser).

fotona, innefattar varje vinkel av ditt fordon samt inre och motorrummet. Glöm inte att inkludera närbild skott av några bucklor eller repor så potentiella köpare känner sig fullt informerade.
Ge bra kundservice

Inkludera din epost adress och telefonnummer i din lista eller eBay profil så potentiella anbudsgivare kan kommunicera med dig. Någon på allvar intresserade av din bil kommer att vara mer benägna att bjuda, om du svarar på deras frågor snabbt.

En öppen linje för kommunikation gäller både under anbudsprocessen och efter ett bud har avtalats och du når den slutliga betalning skede. Det går också en lång väg när det blir dags för köparen att lämna feedback om affären. Som en lyhörd och ärlig säljare, kommer dina köpare tack i form av positiv feedback.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150584.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.