Hur bli av en Parts Bil

Om du har en bil som du har sålt delar från, så småningom kommer du att behöva göra sig av med det som är kvar av den. Att bli av med en del bil är möjligt, och du kan även göra några mer bucks längs vägen. De uppgifter som lämnas här kommer att ge dig några förslag för att sälja en del bil. Saker du behöver
Computer
Internetuppkoppling
Pen
Paper
Telefonbok Alicante Telefon
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att du har sålt alla de delar du kan sälja din bil först. Gå över det ordentligt en gång till och göra en lista över alla bitar som du kan sätta på marknaden. Detta skulle kunna vara cigarettändare, fönster vev eller en komplett påkörning. Hålla priserna låga för att sälja dem snabbare.
2

Kassera alla lämnat delarna. När du har denna information skrivs ner, gå online för att fria klassificerade webbplatser att registrera dem för försäljning. Också vara säker på att lista den kompletta bil till försäljning på denna tid. Du kan också göra flygblad med din dator eller bara skriva dem på ett papper med ditt telefonnummer och placera detta på anslagstavlor i butiker, inrättningar auto eller andra lokala platser.
3

Bli av med dina delar bil genom att donera det. Även om din bil inte längre körningar, kan du fortfarande att kunna donera den. Det finns många brandkårer (polis eller andra avdelningar räddningstjänst) som skulle kunna använda bilen i utbildningssyfte. Hitta telefonnummer till din lokala arbetare området räddningstjänst och ringa för att fråga dem om de vill ha en bil doneras till dem. Ge inte upp om den första du ringer säger nej.
4

Sälj din bildelar direkt. Kontrollera den lokala telefonkatalogen för vilda eller skrot varven. Kontakta dem för information om att ha bilen flyttas och det pris du kommer att betalas för det. Några av varven kan erbjuda bogsering, men andra inte. Om detta är fallet, måste du transportera det själv eller betala för att bogseras. Se till att du räkna alla kostnader för att se vilken plats skulle betala dig mer för bildelar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150494.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.