Hur överföra en VW nybilsgaranti

Om du har en ny Volkswagen (VW) bil med en grundläggande eller utökad garanti, kan du sälja bilen med garantin intakt. Detta kan öka andrahandsvärdet för VW. Garantin är giltig med någon ny ägare så länge han följer riktlinjerna i den aktuella garantin. I de flesta fall också, måste du fylla i ett formulär garanti överföring och betala en avgift. Saker du behöver
Original garanti kontrakt
VW auto kontrakt
Garanti överlåtelseformulär
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera riktlinjerna för just din VW modell . Volkswagen of America erbjuder tre typer av garantier: en grundläggande modell som omfattar tre år (eller 36.000 miles), en drivlina garanti som omfattar fem år (eller 60.000 miles) och en korrosion perforering garanti. Se till att garantin inte har förfallit.
2

Lista garantin på bilen när du börjar sälja din bil. Köpare bör veta up-front som en garanti är en del av försäljningen. Se till att nämna de övriga förmåner om garantin (antingen i återstående körsträcka eller år, beroende på vilket som är lägre).
3

sälja bilen till köparen. Se till att överföra äganderätten till den nya ägaren och betala av alla befintliga auto lån hänförliga till VW. Skaffa ett exemplar av garantin överlåtelseformulär från återförsäljare där du köpte ditt fordon. Detta är en egen form och det måste komma från en auktoriserad återförsäljare av VW.
4

Fyll i formuläret garantin överföringen. Det är lättast om du schemalägger ett möte mellan dig och köparen vid VW återförsäljare. Återförsäljaravtalet inte kommer att överlåta garantin förrän du betalar övergångssumman.
5

Betala övergångssumman och göra kopior av garantin överlåtelseformulär efter dig och köparen underteckna och datera den. Ge originalet till återförsäljaren. Behåll en kopia för din bokföring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150665.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.