Hur tjäna pengar på att sälja bilar

Lär dig att tjäna pengar på att sälja bilar utan att arbeta på eller äga en bilfirma. Börja smått och förbli små, eller bli ett större företag med anställda. Instruktioner
1

Börja med att hitta begagnade bilar i behov av reparationer. Dessa bilar kan köpas under marknadsvärdet eftersom de inte är i bra skick. Be familj och vänner och kolla annonser, online, auktioner auto och delar butiker för att hitta dessa bilar.
2

Köpa bilar utifrån din förmåga att reparera dem. Om du är en bra mekaniker, bör du ha några problem att få bilarna att sälja tillstånd. Om du inte är mekaniskt benägna, måste du anlita någon som är. Denna person kan arbeta för en timtaxa eller för kommissionen.
3

Reparera bilen till gott körklart skick. Reparera alla kosmetiska problem också. Har bilen tvättas och detaljerade för att få mest pengar för bilen.
4

Pris bilen för att sälja till ett belopp som är tillräckligt hög för att ta igen de pengar som spenderas på bilen, reservdelar, reparationer och tvätta och att inkludera en vinst. Lägg till lite utrymme att pruta i priset eftersom de flesta människor kommer att köpa när du slår av en del av priset. Det får dem att känna som om de får en bra affär.
5

Ta pengarna och investera i fler bilar. Upprepa denna process och vara ärlig, och du bör ha en växande verksamhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150482.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.