Så att sälja min bil på ett unikt sätt

Din bil tvättas och pipig-ren, har en mekaniker validerat sin Blue Book värde och det är klart att presenteras för allmänheten till salu. Här kommer den knepiga delen som du förmodligen redan vet: Du är långt ifrån den enda som försöker att sälja ett fordon. Philip Reed, författare till boken, "Edmunds.com: Strategier för smart bilköpare," förklarar att bilen, som ett hem, måste andas curbvädjan. Att bara publicera din annons på en fri plats skulle uppmärksamma några köpare, men att göra bilen sticker ut från nästa person kräver kreativitet och uppfinningsrikedom. Saker du behöver
posterboard
Online ad
Videokamera
Produktfamilj
presentkorg
Klisterlappar
ballonger
Visa fler instruktioner

1

Personify din bil. När människor försöker hitta hem till hundar eller katter de listar djurets älskvärda egenskaper och personlighet. Gör samma sak med din bil. Ge din bil ett namn och förklara bilens quirks, liksom dess benägenhet att oförklarligt blinka vindrutetorkarna. I dina online bil annonser, förklara alla de positiva gånger delas med denna bil och vad köparen kan förvänta sig att uppleva. Till exempel skriver, "När jag körde henne till Mexiko, körde hon som en mästare och gav oss sval luftkonditionering hela vägen." Ge läsaren en historia.
2

Replikera modellen av bilhandlare genom att inkludera en post med försäljningen av bilen. Inkludera alla något som används elektronik du aldrig använder, som en gammal bärbar dator, mp3-spelare eller tv, eller lägga ett presentkort till en restaurang eller café. Du kan även erbjuda dina tjänster till köparen: målar sina hus, klippa sin gräsmatta, inkluderar handledning tjänster eller hjälpa till med landskapsarkitektur. Lista fri punkt på "Till salu" skylt du placerar på bilen. Till exempel skriver, "Free MP3-spelare med inköp av fordon!" Köpare kan vara mer benägna att köpa din bil om de är också på marknaden för din fria objekt.
3

Inkludera grundläggande underhållstjänster. Erbjud gratis oljebyten för nästa år eller ge två fria biltvättar med köpet. Inkludera en grundläggande underhåll kit med bilen som innehåller vätska vindrutetorkare, en repa reparation penna, luftfräschare och andra småsaker, sedan placera dem i en attraktiv gåva korg och inkludera en bild av den i alla dina annonser på nätet.

4

Samla vänner och göra en humoristisk video om bilens prestanda. Till exempel köra bilen sakta ner en väg och få dina vänner att göra dubbel-tar som de stirrar i förundran på ditt fordon, eller replikera berömda scener bilfilmklippets, som den berömda allsång till drottningens "Bohemian Rhapsody & rdquo , i "Waynes World." Gör videon informativ samt genom att ge bilder av insidan av bilen, bålen, vägmätare och motor område, se till att du har hur bilen låter när den körs. Skicka en länk till videon i alla annonser på nätet.
5

uppmärksamma din bil genom att dekorera den. Parkera bilen på en plats där det finns trafik för bästa exponering. Gör en ballong bukett och knyta den till antennen på bilen eller gips bilen med klisterlappar som stavar ut "Till Salu." Be attraktiva vänner att tvätta bilen i vanlig syn i trafiken samtidigt tydligt visar att det är till salu . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150697.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.