Hur man säljer en bil av ägaren i Texas

Att sälja en bil av ägaren i Texas kan vara det bästa sättet att gå om du inte är intresserad av handel ditt fordon på en annan bil. Du kan i slutändan får ett bättre pris för bilen om du säljer den direkt, alltför. Det finns vägar på plats som kan göra att sälja en bil av ägaren i Texas enkelt och utan stress. Om du är villig att göra forskning och stoppas i tid, kan du sälja sannolikt din bil i Texas. Saker du behöver
Bil titel
dator
Avgifter Internet Business förknippas med reklam
Visa fler instruktioner
1

Hitta bilens Texas titel. Om titel har gått förlorad eller skadats, måste du ansöka om ett nytt med Texas Department of Motor Vehicles. Du måste ha en titel att sälja din bil i Texas, så se till att dokumentet är i din ägo och ligger innan försäljningsprocessen.
2

Forskning och fastställa ett rimligt begärt pris för din bil. Du kan titta på Kelley Blue Book eller National Automobile Dealers Association (NADA) Guider genom att besöka deras hemsidor för att hitta värdet på din bil. Gå till en lokal bilhandlare och fråga hur mycket det skulle vara att köpa en bil som din. Besök webbplatser bilhandlare för att se hur mycket som bad om liknande fordon. Ta hänsyn till eventuella skillnader i villkor, däck, motor, funktioner och så vidare. Addera 3

Utkast en kort annons för din bil. Kom ihåg att inkludera året, miles, märke, modell, skick och dina kontaktuppgifter.
4

Lista din bil i din lokala Texas tidningar, på nätet på Ebay eller Craigslist och alla webbplatser som är specifika för din Texas samhälle eller område. Dessutom, om du har en lokal tidning som listar bilar till salu i ditt område, kan du annonsera din bil i det också.
5

Visa din bil till dem som begär att se det. Om de är seriösa, arbeta på ett pris tills du och köparen både hitta hur mycket tillfredsställande. Om du inte kan komma till en slutsats som passar er båda, överväga att vänta på en annan köpare att komma tillsammans, eller ta en realistisk titt på vad din bil är värd.
6

Exchange betalningen och titel.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150743.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.