Hur överföra ägandet av en bil

Om innehavet av en bil, behöver du en tydlig titel. Ibland försöker sälja en bil som har panträtt på den och köparen inte kan registrera bilen utan att ha titeln raderas. Ansvaret för att rensa titeln ligger hos ägaren som överlåter titeln till en annan person. Rensa titeln på bilen och överföra den till en annan person kan ta några minuter eller, i vissa fall, kan det ta dagar. Instruktioner
1

Rensa titeln från eventuella panträtter. Detta sker när bilen har tagits av ett lån som säkerhet. Vissa finansiella institutioner kommer inte att ge en tydlig titel utan att få de pengar som betalas på lånet. I detta fall kan köparen få träffa dig på byrån att betala pengar och få ett dokument rensa titeln.
2

Skriv i rubriken som en säljare och datera den. Skriv i körsträcka på bilen som säljaren. Det är viktigt att körsträckan är korrekt att föra över äganderätten.
3

Ge titeln och kvarstaden släppningspapper till köparen. Köparen kommer då att ta titeln och tydlig lien dokument till motorfordon att ha titeln överfördes till hans namn.
4

Signering titeln släpper säljaren från ytterligare händelser med bilen. Detta är viktigt innan man tillåter bilen av din närvaro.
5

ta titeln till motorfordon avdelning för registrering är köparens ansvar när han har alla papper och titeln till bilen . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150701.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.