Hur man säljer Idéer Auto Concept

Från starten av bilindustrin tills nu, har många drömbilar, eller bilar koncept, prytt utställningslokaler varje år på bil visar, såsom Detroit Auto Show. Vissa bilmodeller, till exempel Chevrolet Volt eller Buick LeSabre drömbil från 1951, har lyckats i att bli produktionsmodeller. Andra, såsom Forbes Magazine exempel på 2003 Cadillac Sixteen, har inte. Under alla omständigheter konceptbilar är just det: en designer idé om vad konsumenterna kommer att köra i framtiden. De är en återspegling av kreativitet och fantasi. Saker du behöver
Pen
Paper
Computer Málaga Telefon
Visa fler instruktioner
1

Research din idé. Kommunicera med bilföretag att se vad deras vision för framtiden är, och förbereda för att införa sina idéer i din design.
2

sätta pennan till papperet. Rita ut, i ditt eget unika sätt, din vision av vad bilen de bilföretag söker ska se ut. Kombinera kreativitet med praktiska.
3

Studera din idé. Forskning livskraften i ditt koncept, och öva presentationen av det. Som management expert och veteran affärer författaren Ted Pollock säger, inte utgör din idé som någon som inte tydligt förstår vad han säger. Försök inte att "fuskverk" dig igenom presentationen.
4

Tala till den presumtive köparen i "språket av pengar." Som Pollock påpekar, argumentera för din idé med tanke på kronor och ören. Projekt realistiskt hur mycket en enda bil kostar att producera, och hur väl idén kommer att sälja. Nuvarande bevis från potentiella försäljningen baserade på undersökningar du har genomfört, antingen online eller via mail.
5

Lyssna på den presumtive köparen reservationer. Om han är intresserad men ber dig att justera några särdrag, vara villig att göra det. Som Pollock säger, inte utgör själv som någon som vet allt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150737.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.