Hur man säljer en bil i Florida

Om du bor i Florida och är redo att sälja din bil, få din bil i bästa möjliga skick. Fix mindre mekaniska problem, polera ut exteriör repor och detalj bilen både inne och ute för att maximera din vinst. Leta nödvändiga papper och bekanta dig med Florida bilen försäljningsprocessen. Vet hur man säljer en bil i Florida för att säkerställa att utförsäljningen är legitimt. Saker du behöver
Titel
Visa fler instruktioner
1

Hämta bilen försäkrad. I delstaten Florida, är det säljarens ansvar att ha försäkring på bilen innan titeln överföringen kan ske. Fråga efter försäkringsbevis från köparen. Köparen måste också skaffa försäkring på bilen innan utförsäljningen kan ske.
2

hitta titeln. För att göra utförsäljningen laglig i Florida, måste du överföra äganderätten till köparen. Om du har förlorat eller tappat bort din titel, måste du ansöka om ett nytt innan du kan sälja din bil. Ladda ner blankett, "HSMV 82101" online på Florida Department of Highway Safety och motorfordon. Fyll titeln ansökan och returnera den till din lokala skatteindrivare kontor.
3

Samla medel från köparen. Acceptera betalning hela beloppet i form av kontanter, postanvisning eller bankväxel bara. Om bilen du säljer är nyare och kräver finansiering, se till att köparen får sin egen finansiering och betalar du i sin helhet. Detta skyddar dig från att återta bilen på grund av utebliven betalning.
4

överföra äganderätten till köparen genom att fylla i köparens uppgifter. Inkludera köparens namn, adress och köpesumman att köparen betalade för din bil. Skriv in den aktuella mätarställningen tillsammans med det datum då bilen såldes. Skriv ditt namn i "Säljaren" avsnittet under kolumnen till höger och skriva ditt namn i kolumnen till vänster. Skaffa köparens tryckta namn i "Köparen" i kolumnen till höger. Har köparen underteckna sitt namn under er till vänster.
5

ge köparen en tryckt köpebrev. Detta dokumenterar sälja och är den juridiska kvitto. Inkludera datum och en fullständig beskrivning av bilen. Skriv i köparens namn och gatuadress tillsammans med köparens namn och gatuadress. Anteckna mätarställningen och det belopp som betalats för bilen. Skriv "betalas i sin helhet" någonstans på kvittot och skriva ditt namn under den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150496.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.