Hur man överför en bil titel i Indiana

Om du ärver ett fordon, som säljer ett fordon eller köpa ett fordon i Indiana, är en titel överföring som krävs för att sätta den nya ägarens namn på titeln. I Indiana, är processen att köpa eller sälja ett fordon på samma sätt som överföring av bil titel. Ärva ett fordon kräver en annan form. Oavsett dina skäl för en bil titel överföring i Indiana, är det något som du enkelt kan göra på egen hand på den Indiana Bureau of Motor Vehicles. Saker du behöver: Aktuellt Intyg titel
för överföring av intyg om titel för en bil /båt
Ansökan om intyg om titeln
Visa fler instruktioner
1 < p> Besök Indiana BMV webbplats (se Resurser) och klicka på "avdelningarna" fliken. Välj "Title former" från den vänstra sidofältet att se alla de blanketter som rör Indiana bil titlar.
2

Scrolla ner för de tillgängliga titel former. Om du gör en överföring på grund av ett dödsfall av ägaren, klicka på länken för "Intyg för överföring av intyg om titel för ett fordon /Vattenskotrar" formulär. Om du gör en titel överföring av en annan anledning, till exempel att sälja bilen, klicka på länken för "Ansökan om intyg om titel" formulär. Addera 3

Fyll i blanketten på nätet, då skriva ut den, eller skriva ut den för att fylla i för hand. Du måste ange i detaljerna i den nuvarande ägaren, den nya ägaren och fordonet.
4

Ta det ifyllda formuläret tillsammans med den aktuella registreringen för bilen, ditt körkort, och den aktuella titeln till din lokala Indiana BMV kontor. BMV webbplats har en lista över alla de kontor och timmar.
5

Ge alla papper till kontorist vid BMV och betala avgiften för en ny titel.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150636.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.