Ohio Lagar om sälja begagnade bilar

Det finns många skäl för att du vill sälja din begagnade bil, men oavsett vad de är, måste du följa vissa regler. Att stanna på rätt sida av lagen, är det bäst att lära sig reglerna för att sälja en begagnad bil i Ohio innan du ens börja annonsera din bil till salu. Title Transfer

att slutföra försäljningen av en begagnad bil i Ohio, måste du utföra en titel överföring. Köparen ansvarar för att överföra titeln, men du har fortfarande en del arbete att göra. Du kommer att behöva underteckna den befintliga titeln och se till att köparen undertecknar det också, oftast framför en notarius publicus. Du kommer också att behöva fylla i informationen på baksidan av titeln efter att du har slutfört försäljningen av din begagnade bil. Det är mycket viktigt att se till att du har rätt namn och adress på den person som köper din bil. Fel kan göra bilen titel oanvändbar och kräva att du ansöker om ett annat.
Inclusions

När du fyller i baksidan av fordonet titel och förbereda det för överföring, Du måste ange det belopp du har sålt bilen. Du måste ange bilens aktuella mätarställning samt. Efter avslutad titeln, är det klokt att ha det kopieras för din egen bokföring ..
Registrering

I delstaten Ohio, är en bil ägare inte krävs för att producera ett fordonsregister att visa köparen. Men enligt DMV hemsida, kan producera en hjälp för att övertyga en köpare att köpa din bil. En giltig registrering kan visa köparen att registreringsskylten är legitimt, uppmuntra henne att lita på dig tillräckligt för att köpa din bil.
Bill of
Salu

Ohio lagar kräver att du att producera ett köpebrev när man säljer din begagnade bil. Detta är helt enkelt ett dokument som kan användas för att bevisa att du har överfört äganderätten till en annan person. Den bör innehålla datum för försäljningen samt den exakta försäljningspriset. Du bör ge originalet till köparen och behålla en kopia för dig själv.
Återförsäljare
p Om du vill sälja begagnade bilar för en levande i delstaten Ohio, det finns andra lagar som du måste lyda. Till exempel, om du vill vara en återförsäljare, måste du skaffa ett återförsäljaravtal licens och en plats att sälja din bil. I Ohio är det olagligt att sälja bilar som står parkerade längs en trottoarkant och bort från din bostad eller företag egendom. Om du skulle vilja arbeta för en återförsäljare, kan du behöva skaffa licenser som säljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150542.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.