Hur att rengöra en minibuss försäljning

sälja någon typ av fordon krävs ansträngning. Även om det kan verka lätt i teorin, är verkligheten helt annorlunda. En person måste fylla många åtgärder för att säkerställa att fordonet är färdigt att presenteras i bästa möjliga ljus till en potentiell köpare. Därför är det viktigt att han städa sitt fordon grundligt, inifrån och ut. Om han har en van, kommer det ta timmar att städa, men det extra besväret borde löna sig. Han kan ha en bättre chans att få sin begärda priset med en ren, glänsande bil än en som ser smutsiga och gamla. Saker du behöver
Motor avfettningsmedel
Rena trasor
Spot Remover Review mattan schampo
Klädsel Cleaner Review Luktborttagare
Soap
Sponge
Gummi och plast skyddsmedel
Glass Cleaner Review bilpolish
Visa fler instruktioner
1

Spray motor avfettningsmedel lätt över hela motorrummet. Blötlägg i cirka fem minuter för att avlägsna uppbyggd, och sedan bort med en fuktig trasa eller genom att spruta vatten över facket.
2

Rengör mattan och textilklädsel. Ta bort eventuella fläckar med ett tyg fläckborttagningsmedel, följa anvisningarna på behållaren. När fläckarna är borta, spraya mattan schampo över hela mattan och all klädsel. Följ tillverkarens instruktioner för hur lång tid att låta schampot set, och dammsuga upp mattan och stoppning schampo efter lämplig tid.
3

Spraya en deodorizer i inredningen. Fordon behåller dofter, så det är viktigt att få någon kvardröjande dofter av interiören. Spraya alla säten i van liksom golvet.
4

Fyll en hink med tvål och vatten, och skrubba utsidan av van med en svamp. Börja med däcken, och sedan vidare till resten av van. När vattnet i hinken blir smutsig, dumpa det ut och ersätta med rent vatten och frisk tvål. Spraya van med en slang när samtliga områden har varit rensat, och låt torka.
5

Applicera ett gummi och plast skyddsmedel. Använd den till de yttre områdena först, såsom däck, tätningar fönster och lister. Gör de inre områdena nästa, med fokus på instrumentbrädan och alla områden som är av plast, gummi eller vinyl.
6

Rengör fönstren på insidan och utsidan med fönsterputs. Kontrollera att vindrutan är extra-ren för alla potentiella köpare tar van för en provkörning.
7

Ansök bil polish till utsidan av van med en ren mjuk trasa. Låt polish att sätta på van den tilldelade tiden som anges av tillverkaren. Avlägsna polera med en andra ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150346.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.