Hur får man en dubblett bil titel i Iowa

Förlora din pappersarbete bil titel är som att förlora din bil. En bil titel säger att du är den lagliga ägaren till bilen. Du måste kunna ge titeln på din bil för att registrera den med Iowa DMV. En titel behövs också om du köper eller säljer en bil. Titeln måste undertecknas över från den tidigare ägaren till den nya ägaren. Om titeln är förlorad, måste en dubblett bil titel fås att gå vidare med affär i Iowa. Saker du behöver
Internet
Computer skrivare
Visa fler instruktioner
1

Besöka Iowa Department of Transportation webbplats: iowadot.gov /MVD /OVS /register.htm
2

Rulla ner och klicka på länken "Ansökan om byte av Iowa Certificate of Title Form # 411033." Länken kommer att ladda ner en PDF-fil formulär.
3

Skriv ut och fyll i formuläret. Du måste ta det ifyllda formuläret till länet statskassan kontor i det län där den ursprungliga titeln utfärdades
4

Leta länet statskassan kontor på:. Iowatreasurers.org /iscta /tillgång /countyService.do

5

Klicka på län lokaliserat i kartan över Iowa, eller välj länet namn från rullgardinsmenyn längst upp till höger på skärmen. Du kommer att omdirigeras till den officiella länet kassör hemsida som tjänster din plats. Webbplatsen kan betjäna mer än ett län, så dubbelkolla de listade länen för det du behöver.
6

Klicka på namnet på länet. Du kommer att nå en annan skärm som visar viktig information om kassör kontor för ditt län. Här hittar du timmar, plats, kontaktuppgifter och betalningsalternativ.
7

Ta det ifyllda formuläret till statskassan kontoret plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150248.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.