Hur man säljer begagnade bilar av Private Party

sälja begagnade bilar själv istället för att handla dem till en återförsäljare är ett bra sätt att säkerställa att du får det maximala beloppet för dina fordon. Att sälja en bil själv kan ta lite tid, tålamod och flit, men det kan vara mycket fördelaktigt om du säljer ett fordon eller många. Instruktioner
1

Tvätta bilen och ta bort eventuella personliga saker från den. Få insidan och utsidan ser som nya som möjligt och rent motorrummet samt att avlägsna eventuell smuts eller blad uppbyggd.
2

Utför någon standard underhåll på fordonet, såsom oljebyten eller tune -ups för att kontrollera att allt är i bästa möjliga skick. Åtgärda eventuella problem bilen har för närvarande, om möjligt. Om det är en fråga som du inte reparera, måste du varna köparen och justera försäljningspriset i enlighet därmed. Addera 3

Forskning säljaren priset på din bil. En bils värde är annorlunda om den säljs privat jämfört med om den säljs av en återförsäljare. Resurser såsom Edmunds eller Kelley Blue Book kan hjälpa dig att räkna ut vad det begärda priset för din bil ska vara.
4

Hämta en rapport fordon historia för din bil och ha den redo att visa en potentiell köpare . Det är ett skriftligt testamente från en tredje part (t.ex. Carfax eller Autocheck) som visar historien av fordonet, såsom körsträcka, större reparationer eller någon olycka historia.
5

Annonsera dina bilar som är till salu. Radannonser, Craigs List och Auto Trader är alla alternativ som kan ge goda resultat. Ju mer du diversifiera dina annonser via olika källor, desto bättre är dina odds att hitta en köpare. Parkera din bil på platser där de är väl synliga med "Till Salu" skyltar på dem och inkludera ett telefonnummer där du kan nås.
6

Skriv ett köpeavtal som anger tydligt att bilen är säljs "i befintligt skick" och det finns inga garantier eller återbetalningar tillgängliga. Ta emot betalning innan du ger köparen bilen och överföra äganderätten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150229.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.