Hur du ändrar titel på bil i Florida

Det främsta skälet för att ändra din bil titel är när du bestämmer dig för att sälja bilen , men det är också möjligt att du bara vill överföra äganderätten till fordonet till en vän eller familjemedlem . Oavsett din anledning till att ändra titeln , kommer förfarandet vara ganska mycket samma . Innan du beger dig till titeln kontoret , vill du ha rätt dokument , betalningar och underskrifter alla i ordning så överföringen går smidigt . Saker du behöver
Bil mätarställningen
ägarbevis
Visa fler instruktioner
1

Fyll i och underteckna på baksidan av din titel under den plats som frågar för " överföring av äganderätt av säljaren . " Du behöver bilens mätarställning , datum för överlåtelsen , och priset på bilen såldes för ( bara sätta $ 1 om du ger det till någon ) . Har den nya ägaren tecken , liksom.
2

Har den person du överför titeln över att fylla en Florida formulär titel ansökan . Ge honom ditt gamla titel , och se till att han får en kopia av sin bilförsäkring kort .
3

Tala om för personen som tar emot din bil att hon måste gå till din länets skatteuppbörd eller registreringsskylt emittenten . Den nya ägaren kommer att behöva den färdig titel ansökan , hennes försäkringsbevis , och den gamla titeln med båda dina signaturer . På kontoret , kommer den nya ägaren måste köpa en registreringsskylt och betala alla skatter , avgifter och registrering .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150253.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.