Skaffa en licens bilförsäljare

Erhållande av förarbevis bilförsäljare skiljer sig från stat till stat. Men förfarandena för erhållande av förarbevis är liknande i varje stat. De flesta stater kräver inte tar en examen för att bli en bilförsäljare, men det är bäst att kolla med ditt tillstånd för att ta reda på vad de faktiska kraven är att bli en bilförsäljare. Vissa stater kräver långa utbildningar, medan andra inte kräver mycket utom att fylla i ett formulär och betala en avgift. Försäljare licenserna gäller normalt för ett år. Saker du behöver
pengar för avgifter
ren färdregistreringen
ostraffad
Visa fler instruktioner
1

Hitta en återförsäljare att arbeta på och prova bli anställd där först. De flesta stater kräver att du är anställd av ett återförsäljaravtal innan ansökningsprocessen. Den bilförsäljare tillståndsprocessen kräver ofta medverkan av en auto återförsäljare. De flesta bilhandlare kommer att hjälpa dig med de åtgärder som krävs för att bli en bilförsäljare.
2

Fyll i bilen ansökan försäljare licens genom Department of Motor Vehicles. Applikationen kräver normalt grundläggande information såsom sysselsättning historia och tidigare brottmålsdomar. Svara ärligt på frågorna, eftersom falska uppgifter kommer att få din ansökan nekas.
3

Betala ansökningsavgiften för försäljaren ansökan. Varje stat har ett särskilt belopp ansökningsavgift.
4

klara ett skriftligt prov. Du kanske också instruktioner om att vidta ytterligare utbildningar innan att erhålla en licens bilförsäljare. Ibland måste du få en säkerhetsprövning och dina fingeravtryck. Du kommer att gå till antingen en privat institution eller de lokala polismyndigheter för fingeravtryck för en liten avgift. Om du har ett kriminalregister, kan du bli nekad. Din ansökan kan också nekas om du har andra körning brott såsom DUIs, DWIs och andra mindre körning regelöverträdelser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150345.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.