Hur man tar bort en avliden person från en bil titel i Florida

Namnen på en Florida bil titel kan endast ändras genom att fylla i ett formulär titel ansökan med Florida Department of Highway Safety och motorfordon . Normalt måste alla parter som anges på titel underteckna baksidan av Florida bil titel så att den kan ges ut på nytt med de ändringar som gjorts . När det finns en avliden person noterat på bil titel , har processen för att ändra lite , men fortfarande sker genom Florida Department of Highway Safety och motorfordon . Saker du behöver
Dödsattest
Visa fler instruktioner
1

Beställ en kopia av dödsattesten från Florida Department of Health , om du inte redan har ett . Den kan beställas per telefon , post , fax eller personligen . Den beställningsinformation är noterat på Florida Department of Health webbplats ( se Resurser ) . Och med juni 2010 , är avgiften $ 10.
2

Hitta din närmaste Florida Department of Highway Safety och motorfordon kontoret med hjälp av webbplatsen ( se Resurser ) .
3

Ta din kopia dödsattest , bilen titel och ditt körkort till din lokala Florida Department of Highway Safety och motorfordon kontor . Fyll i en titel ansökan och presentera det för expediten med den aktuella titeln , din licens och dödsattesten . Låt expediten vet att du behöver en ny titel för att ta bort den avlidnes namn . Som av juni 2010 , är en ny titel avgift $ 75,25 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150265.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.